İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrenci topluluklarından İktisat Oyuncuları Topluluğumuz, 15-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği 15. Üniversitelerarası Tiyatro Şenliği’nin açılışı Prof. Dr. Ömer Yiğitbaşı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Pınar Süral Özer, Dekan Yardımcımız ve Topluluk Danışmanımız Doç. Dr. Gökhan Tenikler ile Kültür ve Spor Şube Müdürümüz Celal Mehmethanoğlu’nun katıldığı törende yapılan konuşmalarda Dekanımız ve Topluluk Danışmanı Dekan Yardımcımız bugüne kadar gelen süreci anlatarak topluluğa başarılar dilediler. Kültür ve Spor Şube Müdürümüz Celal Mehmethanoğlu, yoğun iş programından dolayı açılışa katılamayan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Sayın Metin Kurşun’un başarı dileklerini iletti ve şenliğin hazırlık sürecinde özveri ile çalışan tüm personele ve öğrencilere teşekkür etti.

Ülkemizden altı üniversitenin katılımıyla gerçekleşen ve dokuz tiyatro topluluğunun birbirinden farklı oyunları sergilediği şenlik, çalıştaylarla da güçlendirildi.