Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Rektörlük Capoeira Topluluğu 05-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında 2. Capoeira Festivali’ni düzenledi.

2. Capoeira Festivali’ne topluluğumuzun davetlisi olarak dünyaca tanınan Grupo Capoeira Brasil’den eğitmenler, İsviçre, Macaristan ve İstanbul’dan da eğitmenler ve sporcular katıldı.

Rektörlük binamızın önünde gerçekleştirilen görsel bir şova dönüşen açılışa; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Hale ÖREN, Sayın Prof. Dr. Ayşe OKUR, Genel Sekreter Vekilimiz Sayın Murat KORUK, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Sayın Metin KURŞUN, rektörlük personeli ve İzmirliler büyük ilgi gösterdi.

2. Capoeira Festivali’ni gerçekleştiren topluluk öğrencilerimiz ve konuk katılımcılarımız düzenlenen çalıştaylar ile birikimlerini ve deneyimlerini paylaşırken, tüm Dokuz Eylüllülere de doyumsuz gösteriler sundular.