Üniversitemizin geleneksel olarak düzenlediği 34. Rektörlük Kupası Futbol Maçları 20.02.2017 tarihinde açılış maçıyla başladı.

Açılışa katılan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Metin KURŞUN, sporcu öğrencilerimize Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Adnan KASMAN’ın selamlarını ve başarı dileklerini iletti.

Sporun hele ki tüm dünya ve ülkemizde en çok ilgi gören futbolun, diğer spor branşları gibi özveri, çalışma ve disiplin gerektirdiğini vurgulayan Daire Başkanımız Sayın Metin KURŞUN; Sporcu öğrencilerimizin, sporda kazandıkları disiplini tüm yaşamlarına yansıtacakları inancını dile getirdi ve öğrencilere başarılar diledi.

Tınaztepe Yerleşkesi Sentetik Atletizm Pisti ve Futbol Sahasında, Denizcilik Fakültesi ve Tıp Fakültesi futbol takımları arasında oynanan açılış maçı, Tıp Fakültesinin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.