Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Rektörlük Kupası Ödül Töreni 35. kez gerçekleştirildi. Tınaztepe Yerleşkesi Spor Salonu’nda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erdal ÇELİK’in katılımıyla fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları arasında gerçekleştirilen 35. Rektörlük Kupası’nda derece almış takımlar ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası müsabakalarda kazandıkları başarıları ile bizi gururlandıran sporcu öğrencilerimiz ve tüm bu başarılarda yadsınamaz katkıları olan hocalarımız ve davetlilerle ödül törenimizde buluştuk. “Üniversitemizin akademik sorumluluklarının yanında tüm öğrencilerimizin sosyal ve spor alanında da desteklendiğini, değerli hocalarımız ve yöneticilerimizle bu alanlarda öğrencilerimize yön verildiğini” vurgulayan Prof. Dr. Erdal ÇELİK, kazanan tüm takımları tebrik etti.