Üniversitemiz Anadoludan Esintiler Stilize Halk Dansları Topluluğu’nun her yıl düzenlediği geleneksel gösterisi, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Kasman’ın katılımıyla Dokuz Eylüllülerin ve İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği gösteri, Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Gösteri öncesinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Kasman, Anadoludan Esintiler Stilize Halk Dansları Topluluğu’nun bugüne değin yapmış olduğu yurtiçi ve yurtdışı gösterilerinden çok etkilendiğini ve üniversitemizi temsil etmelerinden gurur duyduğunu belirtti. Topluluk Genel Yönetmeni Hayat Atak’ın elinden zeybek fesi alan Prof. Dr. Adnan Kasman, Hayat Atak’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Gösteriye yapmış oldukları katkılardan dolayı Okt. Hayat Atak, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Metin Kurşun’a plaket sundu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriyle renk kattığı gecede izleyenler ülkemizin birçok yöresinin halk danslarından örnekler izleme fırsatı yakaladı.