Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Havacılık ve Yamaç Paraşütü Topluluğu 01–02 Temmuz 2017 tarihlerinde Orhangazi Gürle Dağı’nda gerçekleştirilen Bursa Kupası Yamaç Paraşütü Mesafe Uçuşları yarışmasına DEHAVK olarak 3 sporcumuzla katılmıştır.

Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Manisa,  Mersin gibi illerden toplamda 63 pilotun katıldığı yarışma iki gün sürmüştür. Bursa Kupası 2017 Yarışması; Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından onaylı resmi yarışmadır. İki gün süren yarışmada uçuş rotalarını en hızlı şekilde tamamlayan Kadınlar klasmanında,  Mühendislik fakültesi öğrencimiz, IŞIK CAN BAŞAK  Dokuz Eylül Üniversitesine 1’incilik kupasını kazandırmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Havacılık ve Yamaç Paraşütü pilot öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.