Üniversitemiz Rektörlük Kafkas Halk Dansları Topluluğunun  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yıl sonu öğrenci etkinlikleri kapsamında , bu yıl dördüncüsünü düzenlediği  gösterisi 12 Mayıs 2017 Cuma günü Sabancı Kültür Sarayında gerçekleştirildi.  Kafkas Halk Dansları Şenliğimize,  Uludağ üniversitesi Kafkasya Bilimsel Araştırma Topluluğu, Balıkesir Tinikona  Kafkas Halk Müzikleri ekibi ve Dokuz Eylül İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi Türk Folklorunu Araştırma Topluluğu Kafkas Halk Danslarından oluşan ekipleri ile katılmışlardır. Topluluk Başkanı Şamil Bayram bu gösteride katkılarından dolayı Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin KURŞUN’a teşekkürlerini ilettiler. Dokuz Eylül Öğrencilerinin ve İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği geceye  Kafkas ezgileri ve danslarıyla güzel bir şölen yaşandı.