Başkanlığımıza bağlı olarak hizmet vermekte olan Merkez (Buca) Kreş ve Anaokulumuzun yılsonu gösterisi; 02.06.2017 tarihinde DEÜ Sabancı Kültür Sarayı’nda,  I Nolu (Narlıdere) Kreş ve Anaokulumuzun yılsonu gösterisi; 26.05.2017 tarihinde DEÜ Tıp Fakültesi Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu’nda, II Nolu (Tınaztepe) Kreş ve Anaokulumuzun yılsonu gösterisi ise 26.05.2017 tarihinde, DEÜ Özel 75.Yıl İlköğretim Kurumları Spor Salonu’nda, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin KURŞUN’un katılımıyla gerçekleştirildi. Değerli idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanmış olan yılsonu gösterileri ile öğrencilerimizin bir yıl boyunca öğrendiklerine bizler de tanıklık etme fırsatı bulduk.