Üniversitemiz Türk Halk müziği Korosu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 26 Aralık 2016 tarihinde Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda Koro Yönetkeni Aclan EVYAPAN’ın yönetiminde düzenlenen “Türkülerle Yeni Yıla Merhaba” konserini gerçekleştirdi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Sayın Metin KURŞUN’un katılımlarıyla gerçekleşen konser, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen konser ile yurdumuzun pek çok yöresini türkülerle anma fırsatı yakaladık. Koristleriyle, orkestrasıyla mükemmel bir uyum yakalayan koromuz Yönetken Aclan EVYAPAN yönetiminde bütün bir yıl çalışmanın ödülünü, dinleyenlerin türkülere katılımlarından ve alkışlarından aldı.