Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Yıl Sonu Öğrenci Etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs 2017 tarihinde Sabancı Kültür Sarayı, Hasan Tahsin Salonu’nda Türk Halk Müziği Korosu Konseri düzenlendi.

Aclan Evyapan’ın koro yönetkenliğinde ve Rektörümüz Prof.Dr. Adnan Kasman’ın katlımı ile gerçekleşen gecede memleketimizi yöre, yöre gezme fırsatını yakaladık.

Rektörümüz Prof.Dr. Adnan Kasman, Koro Yönetkeni Aclan Evyapan’a teşekkür belgesini ve çiçeğini verirken “Böyle bir konserin bu kadar başarı ile gerçekleşmesinin arkasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın desteği, çok yoğun bir çalışma ve sevginin var olduğunu” söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkülerle hüzünlenip, türkülerle coştuğumuz geceye katılımcıların halayları damgasını vurdu.