Glutensiz Yemek Hizmeti Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 11-03-2024

Değerli öğrencilerimiz ve personelimiz;

Başkanlığımız bünyesinde bulunan mutfaklarımızdan biri glütene duyarlı öğrenci ve personelimiz için özel dizayn edilmiş olup sadece bu amaç için hizmet vermektedir.

Glütensiz yemek hizmetimizden sağlık raporlu olan öğrenci ve personelimiz mevcut ücret tarifelerinden faydalanacaktır. Personel ve öğrencilerimizin, glüten intoleransı olduklarını gösterir sağlık raporlarıyla birlikte dilekçe ile Başkanlığımıza başvurması gerekmektedir. Çölyak hastalığınız ya da glüten intoleransınız varsa bizimle iletişime geçerek bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

(Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü İletişim: 0232 412 16 76 / 0232 412 76 , 79)

Glütensiz yemek hizmetimizden sadece haftalık/haftalık seçenekli rezervasyon yapanlar yararlanabilecektir. Günlük geçişimiz bulunmamaktadır.

Glütensiz yemek hizmeti sadece öğlen öğünü için mevcut olup rezervasyona göre üretilen glütensiz yemekler, aşağıda yer alan yemekhanelerimizde servis edilmektedir.

• Rektörlük Yemekhanesi
  • Tınaztepe Merkez Yemekhanesi