HAKKIMIZDA

Üniversitemizin kurulduğu günden bu güne kadar Daire Başkanlığımız çağdaş, dinamik çizgisindeki gelişimini Atatürkçü düşünceden aldığı ışıkla sürdürmektedir.

Başkanlığımız; Üniversitemiz öğrencilerine ve personeline beslenme, barınma, dinlenme, sosyal, kültürel, spor ve sağlık alanında gereksinimleri doğrultusunda hizmet vermektedir.

Misyon

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi ve çalışanına, sağlık, kültür, spor, beslenme ve barınma hizmetlerinin şimdiki ve gelecekteki memnuniyetini ve gereksinimini temel alarak, sürekli gelişme ve öğrenmenin esas alındığı, etkin ve gelişmiş insan kaynağı ile bilgi ve yüksek teknolojinin kullanıldığı, kaliteli hizmet sunmak.

Vizyon

Çağdaş bir Türkiye için yarınları yaratacak olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlayacak bir üniversite ortamı yaratmak ve sağlıklı bir nesilin gelişimine katkıda bulunmak.