“SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN EL ELE”

Yayınlanma Tarihi: 16-11-2022

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın destekleri ve Sağlık Hizmetleri MYO, Efes MYO,Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliğinde glütensiz yemeklerin sunulması çalışmaları kapsamında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından “glütensiz menü” mutfak etkinliği gerçekleştirildi.

Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Nükhet HOTAR ve birim yöneticilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte glüten intoleransı ve çölyak gibi beslenme engeli olan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrenci ve personelinin sağlıklı gıdaya erişiminin sağlanması amacıyla ortaya koyulan çalışmalar ele alındı ve çalışmalar başladı.

Destekleri için Sayın Rektörümüze, işbirliği içinde olduğumuz birimlere, etkinliğimize destek veren öğrenci ve öğretim elemanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast