SKS KANTİN-KAFETERYA VE SOSYAL TESİSLERİNDE AKILLI KART İLE ALIŞVERİŞE GEÇİLMESİ

Yayınlanma Tarihi: 25-10-2019

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kantin, Kafeterya, Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri (kamp), Otel Dokuz Eylül, Rektörlük Çatı Restaurant vb. sosyal tesislerinde ürünlerin satışında kullanılmak üzere Satış ve Stok Programı entegre edilmiştir.

Yukarıda yazılı hizmet noktalarında stok ve satışların tek merkezden sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, yaşanan bozuk para sıkıntıları, ödemenin daha kolay ve hızlı gerçekleştirilmesi amacıyla 05.11.2019 Salı gününden itibaren Nakit satışı tamamen kaldırılacaktır.

Bu sebeple Öğrenci ve Personel Kimlik Kartınıza (AKILLI-KART) yemek hizmetinden yararlanıldığı gibi önceden para yüklemesinin yapılması önem arz etmektedir.

Ayrıca öğrenci ve personellerimiz dilediği takdirde Kredi Kartı ile de ödeme yapabilecektir.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı