• Türkçe
  • English
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • MİSYON
    • VİZYON
    • TEMEL DEĞERLERİMİZ
    • TEŞKİLAT ŞEMAMIZ
    • KALİTE BELGELERİMİZ
    • YÖNETMELİK, YÖNERGE VE UYGULAMA ESASLARIMIZ
    • GIDA GÜVENCESİ POLİTİKASI
    • KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI
  • YÖNETİM
    • Daire Başkanı
    • Daire Başkan Yardımcısı
    • Şube Müdürleri
      • İdari İşler Şube Müdürü
      • Beslenme Hizmetleri Şube Müdürü
      • Satınalma ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü
      • Kültür Spor Ve Şube Müdürü
      • Sosyal Tesisler Şube Müdürü
      • Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü
      • Barınma Hizmetleri Şube Müdürü
      • Bayrak Bilim Ve Türk Bayrakları Müzesi Birim Sorumlusu
  • İDARİ BİRİMLER
    • SATINALMA VE TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BESLENME HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • SOSYAL TESİSLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BARINMA HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KÜLTÜR VE SPOR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BAYRAKBİLİM VE TÜRK BAYRAKLARI MÜZESİ MÜDÜRLÜĞÜ
  • YEMEK MENÜSÜ
  • ÖĞRENCİ
    • ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI
    • KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞMA PROGRAMI
    • ORYANTASYON
  • ALIM İLANLARI
  • İLETİŞİM
Üst Arkaplan
  1. Anasayfa
  2. BESLENME HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

BESLENME HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Günlük menülerimiz, Üniversitemiz öğrencilerinin kalori ihtiyaçları, mevsim koşulları göz önünde bulundurularak gıda mühendisi ve diyetisyenlerimizin kontrolünde ve aşçılarımızın tecrübeleri ile hazırlanmaktadır.

Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren 3 üretim mutfağında yemek üretimleri gerçekleştirilmekte olup üretilen yemekler 19 ayrı yemekhanede servise sunulmaktadır. Tüm mutfak ve yemekhanelerimiz gerekli gıda güvenliği ve hijyen koşullarına sahip olup DEÜ Merkez Mutfağımız ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesine sahiptir.

ISO-22000-2018 Kalite Sertifikası İçin Tıklayınız. 

Yemek üretiminde kullanılan gıda ürünlerinin Teknik Şartnameleri “5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’na, “Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliklerine, “TSE Standartlarına” ve ilgili diğer yönetmeliklere göre uygun olarak hazırlanmaktadır. Hammadde alınan firmalarda, İşletme Kayıt/İşletme Onay ve 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’na uygunluk koşulu aranmaktadır. 

Mutfaklarımızda üretilen yemeklerin analizleri; T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı İzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü veya faaliyet konularına göre ilgili bakanlıkça yetkilendirilmiş, yeterli bilgi ve donanıma sahip, Türk Akreditasyon Kurumu veya Avrupa Akreditasyon Kurumlarına üye kuruluşlarca akredite edilmiş özel veya kamu laboratuvarlarında yapılmaktadır.

Mutfaklarımızda yemek servisi yapılmadan önce şahit numuneler alınarak 72 saat süresince mevzuata uygun koşullarda muhafaza edilmektedir.

Mutfaklarımız:

  • DEÜ Merkez Mutfağı (DEÜ Merkez Yerleşkesi / Buca-İzmir)
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mutfağı (Dokuzçeşmeler Yerleşkesi / Buca-İzmir)
  • Tıp Fakültesi Mutfağı (15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesi/Balçova-İzmir)


  • BESLENME HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • Beslenme Hizmetleri İş Süreçleri
    • Kalite Belgelerimiz
    • MUTFAKLAR
    • YEMEKHANELER
  • YEMEKHANE MEMNUNİYET ANKETİ

  • BİR BAKIŞTA SKS
  • ERASMUS
  • ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI
  • KÜLTÜR SANAT VE SPOR HİZMETLERİ
  • Cumhuriyet Bulvarı No: 144 35210 Alsancak / İZMİR
  • +90 (232) 412 16 01
  • +90 (232) 464 81 61
  • sks@deu.edu.tr
ETKİNLİKLER
« May 2025 » loading...
P S Ç P C C P
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Alt Arkaplan
© DEÜ - Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  •  

     

  • Font Boyutunu Değiştir
    Kontrast