Menüye Geç
ANASAYFA
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
TEMEL DEĞERLERİMİZ
TEŞKİLAT ŞEMAMIZ
KALİTE BELGELERİMİZ
YÖNETMELİK, YÖNERGE VE UYGULAMA ESASLARIMIZ
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI
GIDA GÜVENCESİ POLİTİKASI
İDARİ BİRİMLER
İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
SATINALMA VE TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
BESLENME HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
SOSYAL TESİSLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
BARINMA HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KÜLTÜR VE SPOR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
YEMEK MENÜSÜ
ÖĞRENCİ
ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞMA PROGRAMI
ORYANTASYON
ALIM İLANLARI
İLETİŞİM
YÖNETMELİK, YÖNERGE VE UYGULAMA ESASLARIMIZ
YÖNETMELİKLER
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönetmeliği
YÖNERGELER
Sosyal Tesisler Yönergesi
Beslenme Hizmetleri İşletim Yönergesi
İktisadi İşletme Yönergesi
Mediko Sosyal Hizmetler Yönergesi
Öğrenci Toplulukları Yönergesi
Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi Yönergesi
UYGULAMA ESASLARI
Yurtiçi ve Yurtdışı Öğrenci Görevlendirme Uygulama Esasları
Kapat
Font Boyutunu Değiştir
A-
A+
Fontu Sıfırla
Font Değiştir
Kontrast
Renk Seçiniz
siyah
beyaz
yeşil
mavi
kırmızı
turuncu
sarı
navi
Linklerin Altını Çiz
Linkleri Belirginleştir
Tümünü Sıfırla
Işıkları Kapat
Close sidebar