DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Başkanlığımıza bağlı olarak hizmet veren yurdumuz, Buca ilçesinde Tınaztepe, Dokuzçeşmeler ve Buca Eğitim Fakültesi yerleşkelerine kolay ulaşım mesafesinde yer almaktadır. 746 kişi kapasiteli yurdumuz, çeşitli tiplerde toplam 357 odası ile öğrencilerimize hizmet vermektedir. Tüm oda tiplerimizde banyo ve tuvalet mevcuttur. Odalarımızın hepsinde sınırsız kablosuz internet bağlantısı vardır. Bunların dışında mutfaklar ile öğrencilerimizin ücretsiz olarak faydalandıkları çamaşır yıkama birimleri ortak kullanım alanlarını oluşturmaktadır. Öğrencilerimizin eğitim amaçlı kullanabilecekleri “Kitap Okuma ve Ders Çalışma Salonları” bulunmaktadır.

Öğrencilerimizin dinlenme zamanlarını değerlendirebilecekleri çok amaçlı salonlar ile kafeterya bulunmaktadır. Kahvaltı hizmeti yurt ücretine dahil olarak sunulmaktadır. Hijyen kurallarına son derece dikkat edilen yemekhanemizde akşam yemekleri ücretli olarak verilmektedir. Yurdumuzun genel temizliği gün içinde temizlik elemanlarımız tarafından sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak yapılmaktadır.

En iyi hizmeti vermeyi amaçlayan birimimizde binamız modern bir şekilde dizayn edilmiş olup, merkezi sistem ısıtma, asansör, 24 saat sıcak su, yangın sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca yurt binamız dâhilinde öğrencilerin ebeveynlerinin ücretli olarak yararlanabileceği konukevimiz mevcuttur. Öğrenci güvenliğinin esas alındığı yurdumuzda, giriş çıkışlar akıllı kart sistemi ile yapılmakta olup; 24 saat kamera kontrolü ile desteklenmektedir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Dokuz Eylül Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu Ücretleri:

Oda Tipi Özelliği Kişi Başı Aylık Ücret Depozito
1.Tip 2 kişilik oda; tuvalet, banyo 1.485,00-TL 2.970,00-TL
2.Tip 2 kişilik oda; mutfak, buzdolabı, çift tuvalet, banyo (4 kişi ortak kullanım) 1.550,00-TL 3.100,00-TL
3.Tip 3 kişilik oda; tuvalet, banyo 1.280,00-TL 2.560,00-TL
4. Tip 4 kişilik oda; mutfak, buzdolabı, çift tuvalet, banyo 1.215,00-TL 2.430,00-TL

*Ücretlerimize kahvaltı dâhildir.

Telefon  : 0 (232) 440 23 75 – 0 (232) 440 12 44