SEFERİHİSAR ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ

Başkanlığımıza bağlı olarak hizmet vermekte olan Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, İzmir’e 60 km. uzaklıktaki Seferihisar Ürkmez’de 14 dönüm arazi üzerine 1986 yılında kurulmuştur. Başlatılan yeniden yapılandırma çalışmaları ile tesisimiz uluslararası bir kongre merkezi olma yolunda da ilerlemekte olup; yıl içinde çeşitli, staj, seminer, toplantı ve akademik çalışmalara ev sahipliği yapılmaktadır.

Tesis içinde odalar çift kişiliktir. Odalarda banyo-wc, duş, klima, 24 saat sıcak su gibi imkânlar sunulmaktadır. Ayrıca, tesisimizde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Tesisimiz 68 oda ve toplam kapasitesi 136 kişidir. Tesisimizde 200 kişilik bir konferans salonu, internet cafe, TV salonu, kafeterya, amfi tiyatro, plaj ve sahil büfe bulunmaktadır.

Tesisimizin en önemli amacı, dinlenme, eğlenme ve öğrenme faaliyetlerinin bir arada gerçekleşmesini sağlamaktır. Bunun için tesisimizde spor turnuvaları, animasyon faaliyetleri, güncel konularla ilgili konferanslar düzenlenmektedir.

POLİTİKAMIZ

İletişim

Adres         : Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Doğanbey/Payamlı/Seferihisar/İZMİR

Telefon      : 0 (232) 742 58 52