İNCİRALTI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Teknik Özellikler

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZLARIMIZ

İnciraltı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Başkanlığımız bünyesinde hizmet vermekte olan İnciraltı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Üniversitemiz öğrencileri ile akademik ve idari personelinin kullanımına sunulmaktadır.  Havuzumuz, 5 kulvarlı olup; 25m. uzunluk, 12,5m. genişlik ve 2m. derinlik özelliklerine sahiptir. Havuz suyu sterilizasyonu, teknik personel tarafından günde 2 defa yapılan dezenfektasyon maddelerin oranlarının analizi ile takip edilmektedir. Havuz suyu dezenfektasyon maddeleri değerleri UHE (Uluslararası Havuz Enstitüsü) standartlarına uygundur. Havuzun iç ortam ve su sıcaklığı planlanması 6 ay kış ve 6 ay yaz periyodu şeklindedir. Üniversitemiz öğrencileri belirlenen saatlerde yüzme havuzumuzdan gerekli koşulları yerine getirip kayıt yaptırarak yararlanabilirler.

Adres               : Sağlık Yerleşkesi Narlıdere/İZMİR

Telefon            : 0 (232) 412 66 02

E-posta           : sks@deu.edu.tr

havuz.saglik@deu.edu.tr

Tınaztepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Tınaztepe  Yerleşkesinde bulunan spor kompleksine ek olarak planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun içerisinde 25 m uzunluğunda ve 15,40 m genişliğinde, iki metre derinliğinde altı kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu ile 15,40 m uzunluğunda 6,70 m genişliğinde ve bir metre derinliğinde antrenman havuzu yer almaktadır. Binada soyunma odaları, duş ve tuvalet grupları, kadın-erkek antrenman odaları, hakem odası, iki çalışma ofisi, ilkyardım odası, havuzu gören 50 kişilik kafeterya, spor salonu ve 200 kişilik tribün de bulunmaktadır. Ayrıca, bina çevresinde yaklaşık 2.200 m2 peyzaj ve rekreasyon alanı ile 20 araçlık açık otopark alanı oluşturulmuştur.

Adres               : Tınaztepe  Yerleşkesi Tınaztepe /İZMİR

Telefon            : 0 (232) 412 1655

Seferihisar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Temmuz 2021 yılında hizmete açılan 25 metre uzunluğunda ve 6 kulvardan oluşan yarı olimpik yüzme havuzumuz, soyunma odaları ve duş tuvalet grupları ile Sağlık Kültür ve Spor daire başkanlığının bünyesinde bulunmaktadır.

Adres               : Turabiye Mah. Beyler Cad. No:4  Seferihisar/İzmir /İZMİR

Telefon            : 0 (232) 412 1655

2023 Yılı  Yarı Olimpik Yüzme Havuzlarımızın  Kullanım Ücretleri:

Öğrenci Üyelik Aidatı
(TL/Aylık)