DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU KONUKEVİ

Konukevimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Yurdu içerisinde bulunmaktadır. Konukevi odaları talep dâhilinde 1, 2, 3 kişilik şeklinde hazırlanabilmekte olup; toplam 30 odası vardır. Tüm odalarımızda banyo ve tuvalet mevcut olup, 24 saat sıcak su verilebilmektedir. Konuklarımıza daha kaliteli bir hizmet verebilmek için klima, mini buzdolabı ve televizyon standart olarak sunulmuştur. Oda ücretine dâhil olan sabah kahvaltısı zengin çeşidiyle, modern olarak düzenlenmiş konukevi restaurantında sunulmaktadır.

Konukevimizde 2(iki)haftayı geçmemek kaydıyla, İzmir ili sınırları dışından konferans, seminer, sempozyum amacıyla gelen üniversite personeli ve aileleri, yüksek lisans öğrencileri, yurt öğrencilerimizin ebeveynleri, Üniversitemizde gerçekleşen turnuvalar, spor müsabakaları, faaliyetler, çalıştay vb.. etkinlikler sebebiyle gelen katılımcılar ile yer bulunması durumunda kamu personeli ve diğer misafirler konaklayabilirler.

Tesiste konaklamak isteyenler, bir hafta önceden kalacakları günleri ve talep ettikleri yatak sayısını bildirmek suretiyle rezervasyon yaptırmak zorundadırlar.

Standart Konaklama Ücretleri

KONUKEVİ FİYAT LİSTESİ
KAMU DİĞER
TEK KİŞİLİK ODA(GÜNLÜK ODA ÜCRETİ ₺600 ₺850.00